Digitaal Liftboek Why Not?

Je bent gebouweigenaar of beheerder en hebt één of meerdere liften. Alle informatie over je lift staat in het liftboek. Denk aan informatie over onderhoud, storingen en keuringen. Zo’n liftboek is wettelijk verplicht. Dat was tot 2019 nog een papieren mapje in de machinekamer. Vanaf 2020 is het mogelijk om hier en digitale variant van te maken.

Het is jouw informatie!
Als je geen opleiding hebt in de lifttechniek, mag je formeel niet in de machinekamer komen, waar jouw liftboek ligt. Daarnaast is het helemaal niet handig dat als je meerdere liften hebt, jouw informatie in diverse liftmachinekamers ligt. Vaak zijn ze ook nog vies, incompleet en/of min of meer onleesbaar. En als je de informatie digitaal in een app of online realtime kunt inzien heb je een schat aan informatie voorhanden. En bedenk dat je dan analyses kunt doen of pushberichten kunt instellen als er iets aan de hand is met jouw lift.

Daarom ontwikkelde Liftinsight een Gratis App en liet deze certificeren door Liftinstituut.

Waarom niet?
Dus VvE, Wonincorporatie, Ziekenhuis, Scholengemeenschap, Vastgoedbeheerder, waarom stap je niet gratis over op moderne techniek? Je leest er alles over op www.liftboek.nl

Addertje?
Hoe zo gratis? En wat ga je doen met mijn data? Goede vragen. Laten we met de eerste beginnen. Het online of digitale liftboek is onderdeel van een IoT oplossing waarmee Liftinsight liftonderhoud en -beheer efficiënter maakt. En de software. Liftmanager® is gratis. Die kan je – maar dat hoef niet - uitbreiden met betaalde sensoren, wat dan wel weer enorme voordelen biedt. Daar verdienen we geld aan, waardoor de software gratis is en blijft. En dan de data. Dat is onderdeel van de certificering. Hoe save is de data en wordt die niet doorverkocht en zo? Dat was onderdeel van het onderzoek van Liftinstituut en de certificatie maakt duidelijk dat dit is geborgd.

Stap over
Stap daarom vandaag nog over op het gratis, veilige, gecertificeerde online liftboek in de vorm van een App en/of online. Op de website vind je conceptbrieven voor je liftbedrijf en keuringsinstelling. En je kan ons ook machtigen. Dan regelen wij het – ook gratis – voor je!