LIFTMANAGER® VERVANGT HET KLASSIEKE LIFTBOEK!

LIFTMANAGER® VERVANGT HET KLASSIEKE LIFTBOEK!

Je leest het goed, het is ons gelukt. We durven best te zeggen dat dit revolutionair is voor de branche: Ons Digitaal Liftboek (Liftmanager®) is als eerste online applicatie ooit gecertificeerd door Liftinstituut. Dat betekent kortgezegd dat het fysieke (ouderwetse) liftboek nu eindelijk vervangen mag worden voor een digitaal ‘exemplaar’. Het loggen van liften wordt een stuk makkelijker, sneller en slimmer. We leggen je uit wat de voordelen zijn.

MEER VAN DEZE TIJD

Zeg nou eerlijk, anno 2020 past het niet meer om voor iedere lift een papieren logboek te moeten bewaren en bijhouden. Helemaal als je je bedenkt dat sommige partijen wel duizend liften in onderhoud hebben! Dat kan efficiënter, dachten wij. En zo ontstond Liftmanager®; een online applicatie op basis van big data, kunstmatige intelligentie en IoT. Liftmanager® is beschikbaar als webapplicatie voor desktop, maar is ook als app te downloaden voor Android en iOS apparaten.

DE MOGELIJKHEDEN VAN LIFTMANAGER®

Liftmanager® is bedoeld om gegevens te verwerken die inzicht geven in de prestaties van de lift. Zo biedt de applicatie de mogelijkheid om onderhoud, storingen, keuringen, modificaties en ongevallen te registeren en prestatiemetingen weer te geven in overzichtelijke tabellen en grafieken. Het is daarnaast mogelijk om e-mailalerts in te stellen en om een export van alle verzamelde data te genereren. Dat klinkt al super efficiënt, toch? Wil je écht voor maximale efficiency gaan als het gaat om liftonderhoud, dan is Liftmanager® eenvoudig aan te vullen met Liftboxs®. Deze twee slimme sensoren die op de liftcabine gemonteerd worden genereren data die je helpen om storingen en onderhoudsbezoeken nauwkeurig te voorspellen. Dit kan al snel voor flink wat besparing zorgen!

VERVANGING VAN HET LIFTBOEK

Dat Liftmanager® gecertificeerd is door Liftinstituut, betekent dat het een officiële vervanging is voor het traditionele Liftboek. Liftinstituut is de grootste keuringsinstelling voor liften in Nederland. Daarnaast voeren ze systeemcertificatie uit, zoals het geval is bij Liftmanager®. Liftmanager® is het eerste en enige Digitale Online Liftboek dat volgens Liftinstituut volledig voldoet aan alle eisen van de wet- en regelgeving geldend binnen de branche. En die eisen zijn best streng. Vooral als het gaat om betrouwbaarheid op het gebied van data. Liftmanager® garandeert een veilige opslag van data, een bescherming tegen hacken Bij de verkoop van een gebouw of het wisselen van onderhoudsbedrijf blijven de rechten gewaarborgd.

BEPAAL ZELF WIE ER TOEGANG KRIJGT

Als lifteigenaar beheer je deze applicatie helemaal zelf. Dat betekent dat jij bepaalt wie er toegang heeft tot de gegevens van jouw lift. Zo creëer je één plek creëert die de gegevens van jouw lift direct inzichtelijk maken voor adviseurs, monteurs en liftonderhoudsbedrijven. Daarnaast kies je zelf wie welke rechten krijgt. In Liftmanager® heb je de mogelijkheid om toegang te verlenen op drie verschillende niveaus:

  • Leesrechten (de gegevens kunnen worden ingezien, maar niet worden gewijzigd)
  • Schrijfrechten (de gegevens kunnen worden ingezien én worden gewijzigd)
  • Beheerrechten (de gegevens kunnen worden ingezien, gewijzigd én er kan toegang gegeven worden aan derden)

MEER WETEN OVER LIFTMANAGER®?

Ben jij klaar om efficiënter te gaan werken en om kosten, tijd en energie te besparen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met de integratie van Liftmanager® en Liftboxs®. In deze uitzending van Bouw & Vastgoed Vandaag vertelt Alderik enthousiast over de certificering en het volledige rapport van Liftinstituut is hier te downloaden.